Kasteel Schaloen opent luxe restaurant

Valkenburg

Dinsdag 23 december 2014

Per direct opent het nieuwe Kasteelrestaurant Schaloen haar deuren in de gewelven van het beroemde middeleeuwse kasteel bij Valkenburg. Nieuwe uitbaters zijn ondernemer Gert-­Jan Houkes en Chef-­kok Janos Aan Vermaat, voormalig keukenmedewerker van onder andere De Librije en The Dylan Amsterdam. 

Het nieuwe Kasteelrestaurant beweegt zich in het luxe segment met een bijbehorend menu en wijnkaart, beiden uiteraard met lokale invloeden. Naast twee restaurantgewelven die elk plaats bieden aan ongeveer 25 gasten is er naast de keuken zelf ook nog een grote foyer met een goed uitgeruste bar. En voor de gasten die in alle rust willen dineren is er de mogelijkheid om van de “private dining” gebruik te maken, een torenkamer met plaats voor maximaal 5 personen.

Kasteel Schaloen ligt midden in een door Natuurmonumenten beschermd wandelgebied in Oud Valkenburg, dichtbij de bekende mergelgrotten.

Kasteelrestaurant Schaloen
Oud Valkenburg 11
6305 AA Oud‐Valkenburg