Het weekend volgens Chapeau

SUUS zingt TOON in Maastricht & Philharmonie zuidnederland

Vrijdag 19 december 2014

Chapeau geeft tips over evenementen in Limburg en de Euregio. Dit weekend mag u volgens ons SUUS zingt TOON in Maastricht en het kerstconcert van Philharmonie zuidnederland niet missen. 

 • Musicalster Suzan Seegers is inmiddels ook als soloartiest doorgebroken. In haar suc­ces­vol­le so­lo­tour­nee SUUS zong de Lim­burg­se haar eigen re­per­toi­re en een enkel lied van Toon Her­mans. Op veler ver­zoek wijdt zij nu een com­ple­te voor­stel­ling aan haar be­roem­de streekgenoot. Prach­ti­ge, niet eer­der ver­tolk­te lied­jes be­le­ven hun de­buut in SUUS zingt TOON. Laat u ver­ras­sen door dit unie­ke en tijd­lo­ze oeuvre in Theater aan het Vrijthof!

  Tickets € 12,50
  Voor meer informatie en tickets kijkt u hier.

 

 • Op zondagmiddag 21 december draagt de philharmonie zuidnederland met een uniek kerstconcert in Theater aan het Vrijthof bij aan de pracht, kracht, geborgenheid en schoonheid van Magisch Maastricht. Een kerstconcert op maat met verhalen in Maastrichts dialect speciaal om de warme kerststemming van nostalgie en samenzijn nog dichter bij te brengen.

  Het kerstconcert van de philharmonie zuidnederland start met een gratis voorprogramma om 13.30 uur in de O.L.V. Basiliek Sterre der Zee Maastricht. Daar is ruimte voor warm samenzijn, zorgt het koperblazersensemble Dutch Symphonic Brass voor de muzikale omlijsting en tekent pastoor Alphons Kurris voor een vertelling vol wijsheid, reflectie, troost en verlangen.

  Dan volgt er een gezamenlijke wandeling – het decor met zwierig dwarrelende sneeuwvlokjes is besteld – naar Theater aan het Vrijthof waar het publiek met koorzang welkom wordt geheten in de foyer en waar de philharmonie zuidnederland vanaf 14.30 uur klaar zit.

  Voor meer informatie kijkt u hier

Lees ook