Gezond de seizoenen door

Met Optimal Health Center

Maandag 8 december 2014

Heeft u ook al verschillende diëten geprobeerd? Heeft u ook vastgesteld dat de resultaten niet blijvend zijn? Met als gevolg het jojo-effect met extra kilo’s, klachten gekoppeld aan diabetes, verhoogde kans op hart- en vaatziekten, pijnlijke gewrichten, depressie en een negatief zelfbeeld.

Door het aanbieden van individuele en groepsprogramma’s, een gezonder eetpatroon, gezonder gewicht en meer vitaliteit voor alle leeftijden. We richten ons op het geestelijk, lichamelijk en sociale welzijn. Voor een optimale gezondheid biedt optimal health center:

TFM: specifiek afgestemde oefeningen in een verwarmde cabine waardoor probleemzones strakker en gladder worden.

Consulten: coaching & counseling, figuuranalyse, voedingsadviezen en leefstijlveranderingen, tevens begeleiding bij chronische beperkingen.

Lipoll (cavitatie): op een veilige en pijnloze wijze blijvend resultaat voor vetverwijdering door ultrasone geluidsgolven. Resultaat al na 1 behandeling zichtbaar

Zonnebank: We beschikken over de nieuwste generatie zonnebanken waardoor u sneller en egaler een mooi kleurtje kunt opdoen.

Ozon: Een revolutie voor een strakke & gezonde huid, een ontspannende huidbehandeling in een cabine. Stimuleert de bloeddoorstroming en verwerking van afvalstoffen; cellulitis vermindert of verdwijnt. Geeft een energie-boost, je voelt je fitter, natuurlijke afweer tegen virussen, bacteriën en stress. 

Meer weten over hoe je gezond de seizoenen door kan komen, neem dan een kijkje op www.optimalhealthcenter.nl

Optimal Health Center
Sint Antoniusplein 3
6129 EV, Urmond
T: 046 – 423 30 45
info@optimalhealthcenter.nl

Lees ook