10 nieuwe diersoorten

in GaiaZOO kerkrade

Maandag 15 december 2014

Gaia

Tien jaar geleden arriveerden de eerste dieren van GaiaZOO: twee muskusossen. Inmiddels hebben 25 dierverzorgers dagelijks zo’n 1.000 dieren van meer dan 100 verschillende soorten onder hun hoede. Een 10-jarig jubileum vraagt om iets bijzonders. Daarom presenteert GaiaZOO vol trots 10 héél opmerkelijke diersoorten die in 2015 aan de collectie zullen worden toegevoegd. Het is een gevarieerd gezelschap van zoogdieren, reptielen, amfibieën en insecten en vormt daarmee een greep uit de rijke biodiversiteit van het tropische regenwoud van Zuid-Amerika. De dieren worden om die reden toegevoegd aan het Rainforest-deel van de ZOO. De dieren zijn: 

1. Reuzenmiereneter 
2. Anaconda 
3. 
Bladsnijdersmier
4. Agouti
5. Vogelspin
6. Gifkikker
7. Pygmee oeistiti
8. Darwin nandoe
9. Geelvleugel ara
10. Shetland pony


Gaiazoo Logo A3

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!