Exotisch culinair genieten

Gadjah Mas

Maandag 22 december 2014

Gadjahmas Intekst

Gadjah Mas, Indonesisch restaurant met zijn roots uit Oost Java. Zachte, verfijnde en iets zoetere gerechten uit de Indonesische keuken. Daar waar de verschillende smaken van de verse kruiden de gerechten ieder zijn specifieke smaak meegeven, daar waar oude familie recepten heilig zijn en van generatie op generatie worden doorgeven en bewaakt. Die smaak, die verfijning, die serveren wij u hier in Maastricht.

Dus als u eens op zoek bent naar iets anders, iets tropisch op een koude dag, iets kruidigs op een warme dag dan vereer ons met een bezoek en laat u verrassen door de smaken van Indonesië in het mooie Maastricht. U wordt dan getrakteerd op originele gerechten, bereidt met louter verse kruiden en volgens vaste rituelen. Niet alleen heerlijke vlees en kip bereidingen en uiteraard de vele soorten saté zijn kenmerkend voor onze keuken, maar ook de vegetarische gerechten zijn alom bekent.

Dit alles in een omgeving waar modern en oud elkaar ontmoeten, waar gastvrijheid voorop staat en waar de beleving minstens zo indrukwekkend is als de gerechten die met liefde voor u bereid worden.

Gadjah Mas staat voor exotisch culinair genieten.

Rechtstraat 42
6221 EK Maastricht
T: +31 (0)43 - 321 15 68
E: info@gadjahmas.nl

 

Gadjahmas Logo