Feestelijke boekpresentatie ‘Boekhandel Dominicanen’

in de Dominicaner kerk

Maandag 15 december 2014


8 Jaar geleden vond op 14 december de opening van de toenmalige selexyz dominicanen boekhandel in de Dominicaner kerk plaats. Daarbij werd er een mooi boek in de Vierkant reeks van de Stichting Historische Reeks uitgegeven.

Nu 8 jaar en vele mooie, drukke, gezellige en ook crisismomenten later presenteerde wij op 12 december, de 8e verjaardag van de boekhandel in de Dominicaner kerk een nieuw boek over Boekhandel Dominicanen.

We zijn bijzonder blij dat wethouder economie en binnenstad de heer John Aarts, directeur VVV de heer Marcel Knols, en de Honoraire Consuls van Frankrijk, de heer Camille Oostwegel, van België, de heer Paul Schols en van Luxemburg, de heer Fernand Jadoul, aanwezigwaren. Zij hebben de eerste exemplaren van het boek dat tegelijkertijd in een Nederlandse, Engelse, Franse en Duitse editie verschijnt in ontvangst mogen nemen.

Foto's: Harry Heuts