De mooiste herinneringen beleef je samen!

Onze bruiloft

Vrijdag 12 december 2014

De mooiste herinneringen beleef, fotografeer en deel je samen. Momenten wil je vastleggen. En later kunnen herbeleven. Van de hektiek in de ochtend tot het aller laaste dansje van het feest: een bruiloft stikt van de mooie momenten. Samen met familie en vrienden beleef je de dag intens. Geniet je samen. 

Beleef met 'onze bruiloft' je huwelijksdag vanuit het perspectief van alle bruiloftsgasten. Samen bepaal je het moment en samen leg je ze vast. Iedereen pakt zijn telefoon en fotografeert vanuit zijn perspectief. Unieke foto's van jullie prachtige feest. Alle foto's die de gasten met hun smartphones maken zijn direct zichtbaar in een slideshow en in een prachtig online fotoalbum. 

Hoe werkt het? 
Alle gasten maken foto's met hun telefoon. Daarna uploaden ze de foto's eenvoudig naar onzebruiloft.nl. De foto's worden automatisch toegevoegd aan de slideshow op het feest en het online fotoalbum. 

Kijk voor meer informatie op www.onzebruiloft.nl


Onzebruiloft Logo

 

info@onzebruiloft.nl
T: 085-3010265

Lees ook