Chapeau Business 18/12

Moonen Packaging

Donderdag 18 december 2014

Connect Limburg lanceerde onlangs hun nieuwe platform www.limburgcrossborders.com/nl. Op dit platform stellen ze o.a. al hun unique crossborder partners in Limburg voor.  In samenwerking met Connect Limburg en Aviso Communications produceerde Chapeau al de video’s waarin deze partners zich voorstellen.

De komende weken zullen we in onze rubriek Chapeau Business telkens een partner voorstellen, deze week is dat: Moonen Packaging. 

Moonen Packaging, gevestigd in Weert, levert totaaloplossingen in duurzame verpakkingen en verpakkingsmaterialen van papier, plastic of karton. Het assortiment bestaat uit zo'n 10.000 producten zoals dozen, tasjes, tapes, folies, cadeaupapier, horeca-verpakkingen, kantoorartikelen, disposables, hygiëneartikelen en nog veel meer.  ‟We zijn geen producent maar een ketenregisseur”, vertelt directeur Gé Moonen. ‟Op basis van de behoeften van een klant, zoeken we naar de beste verpakkingsoplossing. We denken mee over het ontwerp, het product, maar ook over de logistiek.” 

Groeipotentieel
Toen Moonen Packaging wilde groeien, werd niet alleen naar Nederland gekeken, maar vooral ook naar de buurlanden België en Duitsland. ‟Hier in Weert zitten we 11 kilometer van de Belgische grens en 20 kilometer van de Duitse grens. We wisten dat in beide landen een enorm groeipotentieel lag. Waarom je dan beperken tot de landsgrenzen?”

Wilt u meer lezen over Moonen Packaging en de missie van Connect Limburg, klik dan hier.

Moonenpackaging Logo

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!