Chapeau Business 04/12

Scannexus

Donderdag 4 december 2014

Connect Limburg lanceerde onlangs hun nieuwe platform www.limburgcrossborders.com/nl. Op dit platform stellen ze o.a. al hun unique crossborder partners in Limburg voor.  In samenwerking met Connect Limburg en Aviso Communications produceerde Chapeau al de video’s waarin deze partners zich voorstellen.

De komende weken zullen we in onze rubriek Chapeau Business telkens een partner voorstellen, deze week is dat: Scannexus 

Scannexus is een internationaal georiënteerd ‘imaging centre’. Het bedrijf helpt klanten bij het in het in beeld brengen van menselijke anatomie, fysiologie, cognitie en functionaliteiten.  beantwoorden. ‟We ondersteunen klanten om diagnostische gegevens te genereren, nieuwe technologieën te ontwikkelen en kennis op het gebied van MRI uit te breiden”, vertelt Ross McLennan, CEO van Scannexus. Dit doen we door gebruik te maken van onze eigen, state-of-the-art technologie en door de expertise van onze partnerorganisaties te beschikbaar te stellen." 

Scannexus biedt een unieke combinatie van diensten en technologieën, door te werken met een toegankelijke infrastructuur bestaande uit 3T, 7T en 9.4T MRI scanners. 

Wilt u meer lezen over Scannexus en de missie van Connect Limburg, klik dan hier

Scannexus Top Logo

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!