Brasserie-restaurant 1632 valt zeer goed in de smaak

Golfbaan Dousberg

Maandag 15 december 2014

1632 Overzicht

Het nieuwe brasserie-restaurant 1632 van de Maastrichtsche is een groot succes. Op tijd van ruim een half jaar weten gemiddeld dagelijks 75 gasten de weg te vinden naar dit nieuwe, uniek gelegen, restaurant op de golfbaan bovenop de Dousberg in Maastricht.

Uiteraard is de grensoverschrijdende ligging van de golfbaan uniek.
Daarom vormen de golfers de belangrijkste basis, maar steeds meer gasten komen van buiten. Puur en alleen om een hapje te eten en dat juicht de Maastrichtsche niet alleen toe, daar zijn ze zelfs zeer vereerd mee. 

Het brasserie-restaurant ziet het succes ook terug op beoordelingssites, hier scoren zij gemiddeld een 8. Dat is niet alleen een bewijs voor kwaliteit maar ook van gastvrijheid. De keuze voor een brasserie én een restaurant maakt dat de zaak heel toegankelijk is.

(International Golf Maastricht)
Dousbergweg 100
6216 GC Maastricht 
T: +31 43 328 17 40


1632 Logo


Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!