Groeien in tijden van crisis

Auto Kallen Geleen

Woensdag 10 december 2014

Hoewel het crisis is in autoland, maakte Auto Kallen een stevige groei door de afgelopen jaren. In 2013 was er bij het bedrijf sprake van een gestegen verkoop van nieuwe Volvo’s van 29% ten opzichte van het jaar ervoor.

“We zijn een bedrijf dat in bijna vijftig jaar een grote, vaste klantenkring heeft opgebouwd,” zegt Berry Kallen. “De Volvo-rijder is zeer merktrouw. Onze klanten waarderen onze professionele doch informele sfeer”.

Dit blijkt uit het winnen van de Klant tevredenheid award van Volvo Nederland en de positieve recensies welke via de website www.autokallen.nl online gepubliceerd worden.

In Parijs is onlangs de nieuwe Volvo XC90 gepresenteerd, die in 2016 leverbaar is met een T8 benzine motor (hybride) en daardoor een bijtelling van 14% heeft,” legt Berry Kallen uit. Vanwege de nieuwe belastingplannen per 2016 verwacht ik dat de nieuwe XC90 T8 een verkoopsucces wordt.

Het Zweedse merk Volvo heeft het imago van veilig en duurzaam en dat komt terug in de modellen die op markt zijn. Voor de zakelijke rijder is er de Volvo V60, (zakenauto van het jaar 2015) de V40 met slechts 14% bijtelling en natuurlijk de V60 Hybride Plug in met een bijtelling van 7%. 

Bijkomend voordeel is dat wij een uniek aanbod voor een particuliere Volvo koper creëren. De zakelijk gereden auto welke wij inruilen is namelijk jong, goed onderhouden en de prijs valt onder de noemer “de kop is eraf.”
Via onze internetsite verkopen wij deze Volvo’s van Maastricht tot in de randstad.

Het Kallen team is toegewijd en bestaat uit een mix van ervaren medewerkers tot enthousiaste jongelingen. Berry: “We zijn een platte organisatie en geven de medewerkers de vrijheid om zelf te beslissen. Ons team heet u van harte welkom op de Rijksweg Zuid in Geleen.

Knipsel