Afscheid directeur gulpener John Halmans

Koninklijke onderscheiding

Maandag 22 december 2014


Afgelopen vrijdag heeft John Halmans, directeur Gulpener Bierbrouwerij, na 45 jaar afscheid genomen. Tijdens zijn afscheid werd hij Koninklijk onderscheiden. John Halmans kan terugzien op een zeer afwisselende loopbaan. Hij trad op 16-jarige leeftijd in dienst bij het familiebedrijf in een administratieve functie. Na diverse andere functies vervuld te hebben, werd hij in 2002 benoemd tot adjunct-directeur en in 2003 directeur. Sindsdien heeft hij de brouwerij op zijn eigen bevlogen wijze geleid en Gulpener een prominente duurzame plek in het Nederlandse bierlandschap gegeven. 

Aan het eind van het symposium overhandigde Gouverneur Theo Bovens de versierselen die horen bij een Koninklijke onderscheiding aan John Halmans. De heer Halmans werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn persoonlijke bijzondere verdiensten als directeur en in nevenfuncties in het verlengde hiervan.

Jan-Paul Rutten volgt John Halmans op als nieuwe directeur.

Bekijk hier het fotoverslag; 

Foto's: Harry Heuts

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!