Tweede Liliane Poppenvilla uitgereikt

Stichting Adelante

Maandag 10 november 2014


Afgelopen vrijdag mocht Stichting Adelante uit handen van voorzitter Roberto Lanckohr (ING Maastricht) en vice voorzitter Erik Meijer de 2e Liliane Poppenvilla in ontvangst nemen. Dit werd mogelijk gemaakt door Stichting Golf & Humor Foundation, deze stichting steunt sinds 2007 diverse projecten in de Euregio Aken – Luik – Maastricht. De projecten hebben allen te maken met het doel van de stichting, zijnde het helpen van kinderen met een lichamelijke handicap maar ook kinderen te helpen waar er van thuis uit geen financiële mogelijkheden zijn voor diverse activiteiten. Middels het organiseren van een golfdag heeft de stichting in de afgelopen 7 jaren inmiddels circa 140.000 euro weten te schenken.

De poppenvilla is een ontwerp van Liliane M.E.M. Limpens. Adjunct directeur Monique Lion van de Mytylschool gaf aan erg blij te zijn met deze schenking.