Stichting Golf & Humor Foundation

bijna 20.000 euro voor zeven goede doelen

Woensdag 26 november 2014

Afgelopen maandag heeft Stichting Golf & Humor Foundation voor een totaal geldbedrag van bijna 20.000 euro, een zevental goede doelen in de euregio weten te ondersteunen door de uitreiking van geldcheques in Maserati Autogarage te Aken. Deze stichting (www.golfundhumor.eu) steunt sinds 2007 diverse projecten in de Euregio Aken – Luik – Maastricht. De projecten hebben allen te maken met het doel van de stichting, zijnde het helpen van kinderen met een lichamelijke handicap maar ook kinderen te helpen waar er van thuis uit geen financiële mogelijkheden zijn voor diverse activiteiten. Middels het organiseren van een jaarlijkse golfdag, heeft de stichting in de afgelopen 7 jaren inmiddels bijna 140.000 euro weten te schenken.

Image1

Dit jaar zijn de volgende goede doelen ondersteund: Tabalingo, Therapeutisches Reiten, Breakfast4kids, Parzival schule, Ephata, Stichting Toon Hermanshuis Maastricht en Stichting Adelante.

Image2

In 2015 zal op zaterdag 20 juni het 8e golftoernooi wederom op Golfbaan Henri Chapelle georganiseerd gaan worden door Christian Hagemann, Erik Meijer, Patrick en Daniel Jacobs, Heinz Vogl, Hanspeter Sauter, René Vaessen en Roberto Lanckohr.

 

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!