Sociale avond bij Da Vinci

Stichting Konnekt'os

Vrijdag 28 november 2014


Margo Reuten, chef van 2-sterrenrestaurant Da Vinci, weet zelf ook dat niet alles vanzelfsprekend is in het leven. Daarom stond ze er ook voor open toen de Stichting Konnekt’os haar benaderde voor het jaardiner met als doel dat mensen ‘met een afstand tot de arbeidsmarkt’ samen met haar een diner konden bereiden. En dat deden ze, nog wel voor ruim honderd gasten. De medewerkers van sociaal werkbedrijf De Risse waren zeer enthousiast dat ze hun handen uit de mouwen konden stropen. De gasten uit met name Noord- en Midden-Limburg kregen helemaal geen aangepast menu, maar een normaal menu zoals mensen dat van Da Vinci dat gewend zijn. ‘Normaal’ is niet de goede term natuurlijk, want het was super lekker.

Foto’s: Frits Widdershoven