Sneak Peek 25/11

Mr. Theo HIDDEMA

Dinsdag 25 november 2014

'Ik neem mezelf niet zo serieus'

Het was niet de vraag óf er een biografie zou komen van strafpleiter mr. Theo Hiddema (kantoren in Maastricht en Amsterdam) maar wannéér. "De uitgevers hebben erom gevochten" meldde hij trots bij de presentatie van het 300 pagina's tellende boek, geschreven door Stan de Jong. Met vooral veel verhalen uit zijn lange praktijk. De ondertitel 'strafpleiter, dandy, dwarsligger' moet de persoonlijkheid van de roemruchte advocaat (70) al enigszins duiden. 

Chapeau Hiddema 6441


Lees het hele interview met mr. Theo Hiddema in Chapeau Magazine! 

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien, word abonnee! 

De losse verkooppunten vindt u hier

U kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad

Lees ook