Sneak Peek 04/11

La Bohème, typisch buurtrestaurant op 'St. Pieter'

Dinsdag 4 november 2014

In de Chique wijk St. Pieter, net buiten het centrum van Maastricht, liggen aan de voet van de Pietersberg enkele kleinere restaurants, om de locals te plezieren. Een daarvan is La Bohème, onder leiding van kok Bart Kusters en gastvrouw Jolande. 

De inrichting van La Bohème is niet modern design en ook niet ouderwets gezellig. De opvallend rode toelen zijn dominant, de verlichting draagt niet bij aan een bijzondere sfeer, de rest is redelijk neutraal. Dus de gasten bepalen de sfeer en als het goed druk is zal de gezelligheid navenant zijn. 

1170826 434886156628634 200770759 N

Lees meer over restaurant La Bohème in Chapeau Magazine. 

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien, word abonnee! 

De losse verkooppunten vindt u hier

U kunt Chapeau Magzine ook lezen op de Ipad

 

Lees ook