Kerstmarkten in Limburg en de euregio 26/11

Kerstmarkt Düsseldorf

Woensdag 26 november 2014

In aanloop naar de feestdagen licht Chapeau iedere week twee kerstmarkten in Limburg en de euregio uit. Vandaag de kerstmarkt in Düsseldorf.

Kies je voor hip en happening, dan ga je in Düsseldorf naar de Schadowplatz met z'n strakke, witte kraampjes en zijn grote champagnebar. Op de Heinrich Heineplatz hebben alle kraampjes dan weer een engeltje op het dak. Zo hebben de zes pleinen die samen de kerstmarkt vormen elk hun eigen sfeer. De met duizenden lichtjes versierde kastanjebomen wijzen je de weg van plein naar plein. Zelfs langs de Rijn vind je nog kraampjes. Daar staat ook het grote reuzenrad.

Dusseldorf 3

Meer informatie over de Kerstmarkt in Dusseldorf lees je op: www.dusseldorfkerstmarkt.nl (Nederlands)

Zoekt u nog een mooi geschenk voor de feestdagen? Doe een abonnement op Chapeau cadeau!

Lees ook