Succesvolle editie Jumping Indoor Maastricht

2014

Dinsdag 18 november 2014


Jumping Indoor Maastricht beleefde een succesvolle editie met in totaal 22.000 toeschouwers, 2.000 meer dan vorig jaar. De organisatoren Marcel Hunze en Frank Kemperman toonden zich tevreden. „Met VDL erbij hadden we meer sponsoren, we hebben de lijn omhoog te pakken.” En Frank Kemperman toonde zich tevreden over het sterke deelnemersveld dat hij naar Maastricht wist te halen. „We hadden natuurlijk geluk dat de Nederlandse ploeg net wereldkampioen was geworden in Frankrijk en die ruiters verschenen hier allemaal aan de start.”

De grote prijs van Maastricht, ook wel de Longines-prijs genoemd, werd gewonnen door Maikel van der Vleutel met het paard VDL Groep Sapphire B. Voor VDL-baas Wim van der Leegte een mooie opsteker, nadat Van der Vleuten ook al vorig jaar won met zijn paard.

Dus VDL zal het sponsorschap van JIM in MECC Maastricht niet gauw laten vallen.

Chapeau was op JIM onder meer vertegenwoordigd met een stand waarin kunstwerken te zien waren van Caius Spronken en Ree Meertens.

Foto’s: Frits Widdershoven  

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen