Danny Vanderhoven heeft ster behouden

Michelinsterren voor België en Luxemburg

Auteur: Jempi Welkenhuyzen
Dinsdag 25 november 2014


Maandag werden de Michelinesterren voor België en Luxemburg uitgereikt. Alle topchefs in Limburg zaten op het puntje van hun stoel.  Dat hoefde niet echt want alle restaurants behielden hun ster.  Culinair B. Limburg is dus een constante, altijd handig om aan tafel te gaan. Alle één-sterrenzaken behielden hun ster, buiten Pret-à-Gouter in Huesden-Zolder die eerder de deuren sloot. 'De Slagmolen' in Opglabbeek en 'Aan Tafel' bij Luc Bellings behielden zelfs hun twee sterren. En laat nu net bij Bellings zijn dat Danny Vanderhoven uit Rekem in de leer ging. Danny wist zijn ster te behouden, ondanks dat hij met zijn zaak vijf maanden terug een heropstart maakte. Een aangepaste kaart, dito couverts, de zaak runnen met partner Ineke. Het heeft geloond!

En dus terecht tijd voor een feestje!

 

Foto's : Jempi Welkenhuyzen

Lees ook