Business Experience met als dagthema “groei"

18 november MECC Maastricht

Donderdag 20 november 2014


Afgelopen dinsdag 18 november organiseerde MECC Maastricht samen met de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) voor het derde jaar op rij Business Experience. Inspireren, kennisdeling en netwerken stonden centraal tijdens het ondernemerscongres waar circa 1000 directieleden, beleidsmakers, eigenaren, managers en inkopers elkaar ontmoeten.

Voorstaande sprekers over groei
Tijdens Business Experience werd een dagprogramma gepresenteerd, bestaande uit een plenair auditoriumprogramma met keynote sprekers Peter van Uhm (Voormalig Commandant der Strijdkrachten van de Nederlandse krijgsmacht en Spreker van het Jaar 2013), Marcel Mingers (CEO van Extrema en organisator van o.a. Extrema Outdoor en Solar Weekend Festival) en Hans de Boer (Voorzitter VNO-NCW) en twee rondes van inspiratiesessies en workshops. 

Foto’s: Frits Widdershoven 

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen