Weekendstyle 04/10

Met Carice van Houten

Auteur: Elise Crutzen & Marjorie Rijnaars
Zaterdag 4 oktober 2014

Bij een nieuw modeseizoen hoort ook een nieuwe garderobe. En bij die nieuwe garderobe horen ook andere spelregels. Chapeau's Moderedactie neemt aan de hand van de bekende Nederlandse actrice CARICE VAN HOUTEN vier stijlregels onder de loep. Watch and learn.

Stijlicoon: actrice Carice van Houten

Caricevanhouten Weekendstyle

  • (Lak)leer en studs zijn enkel voor avondfeestjes. Niets van waar. Een simpel touch of leather is het element bij uitstek dat een kokerrok, pantalon of jurk enorm opfrist.
  • Sokken en panty's mogen niet in sandalen. Díe tijd ligt allang ver achter ons. Het is zelfs hot om tegenwoordig sokken in bijv. slippers te dragen. Alhoewel Carice ze in de bovenstaande foto niet draagt, maken mooie sokjes deze outfit een stuk eigenzinniger en speelser.
  • Lang is voor lang: Dat je als je klein bent geen lange rokken of jurken 'mag' dragen is een fabel. De oplossing: draag er mooie pumps onder en zie jezelf instantly een stuk langer en slanker worden.
  • Te grote jas: Het klopt niet, dat een jas enkel elegant en vrouwelijk is wanneer de vorm je lichaam volgt. Een grote trend nu is dat je de zogenaamde oversized colbert enkel over je schouders heen drapeert -zonder dat 'ie eraf valt. Nu nog wat mooie handschoenen erbij en kijk eens, hoe chique!

 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen