Terrasgids: L'Appetito

La dolce vita in St. Geertruid

Donderdag 9 oktober 2014

Lappetito

L’Appetito is gelegen in een prachtige boomgaard achter een fraaie Limburgse carréboerderij. Op het rustige terras is het heerlijk toeven en kunt u genieten van Italiaanse gerechten die op gastvrije Zuid-Limburgse wijze worden geserveerd. De familie Van Weerdhuizen ontvangt u op donderdag en vrijdag van 16.00 tot 21.30 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 tot 21.30 uur.

Specialiteiten
De jonge kok Maurits van Weerdhuizen bakt in de hout gestookte oven van het authentieke bakhoes pizza’s naar originele Italiaanse receptuur. Voor de zomer heeft hij een speciale lunchkaart met diverse Italiaanse gerechten samengesteld. Fresco e delizioso (vers en verrukkelijk)!

Dorpstraat 24
St. Geertruid
Tel:  +31 43 4083690
www.lappetito.nl

Lees ook