Terrasgids: International Golf Maastricht

Genieten in het groen

Donderdag 16 oktober 2014

 Ndw6827

Aan de rand van Maastricht in het groen van de golfbaan met prachtige vergezichten over Nederland en België is het nieuwe clubhuis van de Maastrichtsche gelegen. Haar sfeervolle restaurant en gezellige brasserie met open haard en zeer uitnodigend groot terras staan garant voor een heerlijke lunch of diner. Voor grotere gezelschappen beschikken we tevens over aparte ruimtes waar vergaderingen en/of presentaties gehouden kunnen worden. 

Specialiteiten
Een gevarieerde en ruime menukaart voor lunch en diner biedt volop keuze. U kunt tevens kiezen uit een aanbod van heerlijke wijnen of van ons eigen bier De Dousberger 1632 

Dousbergerweg 100
Maastricht 
T: +31(0)433281740
www.internationalgolfmaastricht.com 

Lees ook