Restaurant One Roermond

Genomineerde voor 'restaurant van de euregio'

Woensdag 29 oktober 2014

Het stemmen op het 'restaurant van de euregio'  uitgeroepen door Chapeau Magazine is weer in volle gang. Chapeau geeft aan ieder van de genomineerden de kans om te vertellen waarom u moet stemmen. Dit keer: Restaurant One in Roermond.

Spannende combinaties. Onverwachte details. Daar zijn ze bij restaurant One goed in. Dat proef je én dat ervaar je!  Verwacht hier geen geboend parket. Bij One eet je in een stoer, ongepolijst decor dat het industriële verleden van het pand verraadt. De sfeer is ongedwongen en gastvrij. En het eten van Edwin is fantastisch. Zeker als Bethany er een passende wijn bij inschenkt. Geen wonder dat ze in Roermond trots op One zijn!

restaurant one

Wilt u dat Restaurant One het restaurant van de euregio wordt? Like dan onze facebookpagina en stem via deze link: http://a.pgtb.me/vgXvbb! 

Lees ook