Optimal Health Center

Gezondheidscentrum met aandacht

Maandag 27 oktober 2014

Optimal Health Center in Urmond is een gezondheidscentrum waar u en uw gezonde leefstijl met aandacht. De persoonlijke begeleiding in het Optimal Health Center wordt u aangeboden door Josette van Hoof. Josette biedt verschillende behandelingen aan om veilig en verantwoord in vorm te raken.

  • Consult

Wil je graag een gezonder eetpatroon, een gezonder gewicht en meer vitaliteit waardoor je lekkerder in je vel zit? Tijdens het eerste gesprek zullen de metingen plaatsvinden en ook zal je leefstijl geïnventariseerd worden. Daarnaast zal je eet- en beweegpatroon besproken  worden. Na een intakegesprek wordt een persoonlijk gemaakt advies opgesteld.

  • Voeding, leefstijl, adviezen en afslanken

De werking van ons afweersysteem vindt voor 75% plaats in onze darmen. Onze spijsvertering wordt zwaar op de proef gesteld en gezonde voeding is een belangrijk component voor een fit en gezond lichaam. Voedingstherapie brengt verbetering in het spijsverteringssysteem, heeft een reinigende en opbouwende werking, verhoogt de immuniteit en geeft het lichaam meer energie.

  • Reiki Massages

Het combineren van een drukke baan, sociaal leven en gezin of er juist alleen voor staan brengt vaak druk en stress met zich mee. Even stilstaan en tijd voor jezelf nemen, is daarom geen overbodige luxe en een goede manier om gezond te kunnen blijven en alle dingen te doen die je graag wilt doen.

  • Zonnebank

Dankzij de Evolution 500 super power krijg je een gelijkmatig gebruinde huid, naar profiteer je tijdens het zonnen ook van talrijke extra’s.  Met behulp van een geavanceerd reflectorsysteem heb je het nooit te warm! Bovendien kan ook de ventilatie (lichaam en gezicht) op volle toeren werken. Jij bepaalt waar je behoefte aan hebt

  • Lipo

Cavitatie is de manier om vet veilig, pijnloos enen met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd.

Kijk voor meer informatie op www.optimalhealthcenter.nl

Optimal Health Center
Sint Antoniusplein 3
6129 EV, Urmond
T: 046 – 423 30 45
info@optimalhealthcenter.nl