Restaurant One boegbeeld voor Roermond

speciale lunch voor pers en genodigden

Auteur: Jo Cortenraedt
Woensdag 22 oktober 2014


In Restaurant One in Roermond (1 Michelin-ster) werd een speciale lunch voor pers en genodigden gehouden in verband met het internationale congres van Les Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE), dat volgend jaar april in Roermond wordt georganiseerd. Daar zullen in totaal zo’n 300 chefs uit heel Europa op af komen, samen goed voor minimaal 100 Michelin-sterren.

Chef-kok Edwin Soumang, pas vader geworden, heeft zich er persoonlijk voor ingezet om het congres naar Roermond te halen. Maastricht was ook in de running maar volgens Hans van Manen van JRE was  de gemeente Roermond slagvaardiger in de ondersteuning.

Wethouder Angely Waajen zat dan ook trots aan tafel, naast de gedeputeerde van economische zaken Twan Beurskens.

In de keuken kreeg Edwin Soumang de hulp van onder meer zijn collega’s Jan Marrees van Bretelli uit Weert en Jeroen Trimbos van Jerôme uit Valkenburg.

Foto’s: Frits Widdershoven  

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen