Muzikaal diner op hoog niveau

Talentvol diner in Château St. Gerlach

Auteur: Jo Cortenraedt
Maandag 13 oktober 2014


Alweer voor de derde keer in successie vond op Château St. Gerlach in Valkenburg Le Dîner des Jeunes Talents plaats. In de Philibertzaal schoven op zondag 12 oktober zo'n kleine honderd gasten aan voor een verrassend muzikaal diner, waar jonge muzikale talenten een podium werd geboden. De witte en zwarte brigade van het restaurant bestond die avond eveneens uit jonge talenten, die bij Château St. Gerlach in opleiding zijn.  Dit bijzondere initiatief  is een co-productie van Opera Zuid, Château St. Gerlach en het Prinses Christina Concours. Drijvende kracht is grande dame van de opera, sopraan Miranda van Kralingen, tevens artistiek leider van Opera Zuid.

Tussen de vier gangen door konden de jonge zangers en muzikanten hun grote talenten ten gehore brengen. Jan-Paul Kroese, directeur van Château St. Gerlach, draagt het initiatief een warm hart toe en ziet het als een mooie jaarlijkse traditie.

 

Foto’s: Frits Widdershoven 

Lees ook