Mooie jazz-avond in Schouwburg Sittard

met het wereldbekende Jazz orchestra of the Concertgebouw, Trijntje Oosterhuis en Nancy Deusings.

Auteur: Jo Cortenraedt
Dinsdag 14 oktober 2014


De Stichting Cultuursponsoring Sittard, die 25 jaar bestaat, organiseerde in de mooie vernieuwde stadsschouwburg een bijzondere jazz-avond met optredens van het wereldbekende Jazz orchestra of the Concertgebouw, met als vocalisten Trijntje Oosterhuis en Nancy Deusings.

Met zo’n 700 gasten was de prachtige nieuwe grote zaal mooi gevuld. En van tevoren hadden de bezoekers genoten van buffetten van Van Melik.

De avond werd samen met dezelfde stichtingen uit Maastricht en Heerlen georganiseerd. Eenmaal per jaar wordt er een gezamenlijke avond gehouden. Ook deze keer waren de drie burgemeesters van Maastricht, Heerlen en Sittard van de partij.

Foto’s: Frits Widdershoven 

Lees ook