Gulpener in de race voor MVO Nederland Award

Steun hun en stem

Woensdag 29 oktober 2014

De MVO Nederland Award beloont het bedrijf dat in de afgelopen 10 jaar het meest toonaangevend is geweest op het gebied van MVO. De winnaar van de MVO Nederland Award heeft baanbrekende, vernieuwende MVO-activiteiten ondernomen die het huidige duurzame landschap hebben bepaald. Het bedrijf is een inspirerend en maatgevend voorbeeld voor andere ondernemers. Men kan tot 10 november stemmen. De 3 bedrijven die dan de meeste stemmen hebben, gaan door naar de finale. Daarin kiest de jury de uiteindelijke winnaar. De MVO Nederland Award wordt op 1 december 2014 uitgereikt.

Gulpener bierbrouwerij is in de race om deze prestitieuze prijs te winnen. Wenst u hun te steunen, stem dan op hun via deze link;

www.mvonederland.nl/mvo-nederland-award/stem-nu

Pilsner Packshot

Lees ook