Culinair evenement MECC Maastricht trekt meer bezoekers

Succesvol jaar voor BBB en Folie Culinair

Donderdag 9 oktober 2014

Horecavakbeurs BBB en kookfestijn Folie Culinaire in het MECC Maastricht hebben dit jaar aanzienlijk meer bezoekers getrokken dan vorig jaar. Eerder deze week was al bekend dat de eerste dag van het evenement maar liefst 10% meer bezoekers had dan voorgaande jaren. In totaal hebben dit jaar maar liefst 13.169 horecaprofessionals het evenement bezocht.

Bbb

Het evenement was dit jaar een waar spektakel met zeer diverse ingrediënten, gerechten zoals 'klotezooi' en kookwedstrijden. Tevens waren er kookdemo's te bezichtigen van onder andere de bekende meesterchocolatier Pierre Marcolini en Noorse topchef Even Ramsvik van restaurant Ylajali uit Oslo. De traditionele horecabeurs BBB vierde dit jaar de zestigste editie. Voor kookfestijn Folie Culinaire was het de tweede editie. 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen