Cucina del Mondo

Genomineerde voor 'restaurant van de euregio'

Donderdag 30 oktober 2014

Het stemmen op het 'restaurant van de euregio'  uitgeroepen door Chapeau Magazine is weer in volle gang. Chapeau geeft aan ieder van de genomineerden de kans om te vertellen waarom u moet stemmen. Dit keer: Cucina del Mondo uit Heerlen.

In het door beroemde architect F. Peutz gebouwde, inmiddels historische pand in het centrum van Heerlen is Cucina del Mondo gevestigd. Tongstrelende gerechten, ontspannen tafelen in een ongedwongen sfeer, dat is het uitgangspunt van de eigenaren. Cucina del mondo is een dynamisch, jong bedrijf waar u als gast centraal staat.

Laat uw stem tellen, en zet Heerlen weer culinair op de landkaart!

 

Wilt u dat Cucina del Mondo het restaurant van de euregio wordt? Like dan onze facebookpagina en stem via deze link: http://a.pgtb.me/vgXvbb!