Chapeau, meer dan een magazine

online informatiesessie

Woensdag 22 oktober 2014


Gisteren hield Chapeau een ‘informatiesessie’ voor haar relaties. Deze sessie vond plaats bij Hotel Derlon in Maastricht. Tijdens deze sessie met diverse sprekers, stond vooral het hoofdstuk ‘online’ centraal. Niet alleen wat Chapeau hierin kan betekenen, maar ook de algemene mondiale ontwikkeling van het internet. En vooral welke gevolgen en kansen dit heeft voor ondernemers. Met een bewust relatief kleine groep (25 mensen) ontstond er zo een goede interactieve sessie.

Zo spraken o.a. Willem van Zandbeek en Remco Heijnen van Zandbeek Communicatie beiden inspirerend over ‘de toekomst’. Ondanks dat niemand in een glazen bol kan kijken, werden wel enkele richtingen, waar we naar toe gaan op online gebied, uiteengezet. Na de sessie was er uiteraard de gelegenheid voor een hapje en een drankje. Waarin ook onderling ervaringen konden worden gedeeld.

De bedoeling is om na deze aftrap, vaker dergelijke sessies te houden, waarin we in kleine groepen constructief en interactief te werk kunnen gaan met en voor onze relaties.

Chapeau kan u ook online zeer goed adviseren en helpen bij het bereiken van uw doelgroep. Via ons eigen platform en onze sociale kanalen bereiken wij een grote koopkrachtige doelgroep.

Interesse om hier met ons over van gedachte te wisselen. Wij maken een voorstel op maat en op uw budget en behoeftes aangepast.

Contacteer ons dan via info@chapeaumagazine.com of 043/3216226.