Chapeau Business 16/10

Scelta Mushrooms

Donderdag 16 oktober 2014

Connect Limburg lanceerde onlangs hun nieuwe platform; www.limburgcrossingborders.nl. Op dit platform stellen ze o.a. al hun unique crossborder partners of Limburg voor. 

In samenwerking met Connect Limburg en Aviso Communications produceerde Chapeau al de video’s waarin deze partners zich voorstellen.

De komende weken zullen we in onze rubriek Chapeau Business telkens een partner voorstellen, deze week is dat:


Scelta Mushrooms
ontwikkelt, produceert en vermarkt innovatieve champignonproducten zoals champignonsnacks, diepgevroren champignons, conserven, smaakstoffen en gezondheidsproducten uit champignons. ‟We exporteren onze producten naar meer dan 80 landen wereldwijd”, vertelt directeur Jan Klerken. En dat is nog maar het begin.
Directeur Jan Klerken is opgegroeid in een echte champignonfamilie. Zijn vader startte in de jaren ’60 van de vorige eeuw met het kweken en verkopen van champignons. Met Jan Klerken aan het roer, ontwikkelde Scelta zich tot een innovatief, wereldwijd opererend bedrijf en marktleider in het ontwikkelen van champignonproducten. Vanuit het hoofdkwartier van Scelta Mushrooms, The Scelta Institute in Venlo, vindt de internationale sales plaats, evenals de marketing en gastronomische productinnovatie.

Wilt u meer lezen over Scelta Mushrooms en de missie van Connect Limburg, kijk dan hier: http://www.limburgcrossborders.com/crossborder-partners/scelta-mushrooms