Belgisch bier café in New York

Hasselts interieurbureau Creneau International opent hip café

Woensdag 1 oktober 2014

Het Hasseltse interieurbureau Creneau International opent een hip café op de hoek van 5th Avenue en 26th Street in New York, vlakbij Madison Square Park. Voor Creneau is de opening van het Belgian Beer Café in New York een erg belangrijke gebeurtenis. Want hoewel Creneau al in 1998 het concept van Belgian Beer Cafés heeft ontwikkeld, is het de eerste keer dat een café midden in de stad wordt geopend.

Inmiddels zijn er naast verschillende locaties elders in de wereld, 3 cafés in de Verenigde Staten. Twee cafés op de luchthavens van Atlanta en Newark en nu de derde in New York. In elk café is het mogelijk om kennis te maken met de belgische bier- café- en eetcultuur, in de stijl van de Belgische cafés van de jaren '30.    

             Bbc Nomad 300X159

Lees ook