Terrasgids: Hotel Derlon

Nieuwe gerechten en wijnen

Donderdag 11 september 2014

Hotel Derlon

Op het prachtige Onze Lieve Vrouweplein in Maastricht waan je je in Frankrijk. Sfeervol en intiem. Op het ruime terras van hotel-restaurant Derlon is het extra genieten vanwege de stijlvolle aankleding, de correcte bediening en het mooie aanbod aan gastronomische gerechten zoals een mooie salade kreeft en een steak béarnaise. De menukaart is helemaal vernieuwd. En nieuw zijn ook de vele open wijnen van hoge kwaliteit, zoals de bekende Salentein-wijnen uit Argentinië, die exclusief bij Derlon geschonken worden. Naast ook overheerlijke wijnen uit Frankrijk, Italië en Spanje.  Het terras van Derlon biedt een mooie mix van gasten uit Maastricht, uit heel het land en ook uit het buitenland.

OLV-Plein 6
Maastricht
Tel: +31(0)43 321 67 70
www.derlon.com