Nieuwe look voor Gulpener

Nieuwe etiketten, nieuw logo, nieuwe verpakkingen

Dinsdag 16 september 2014


Tijdens de jaarlijkse Gulpener Hopfeesten presenteerde de brouwer van speciaalbieren in het Heuvelland ook de nieuwe ‘look and feel’.  Nieuwe etiketten, nieuw logo, nieuwe verpakkingen.

Volgens Jan-Paul Rutten werd het tijd om de beslissingen die de laatste decennia reeds genomen zijn, ook te vertalen in de uitstraling. Duurzaamheid, speciaalbieren, grondstoffen uit eigen streek. Dat alles wordt nu vertaald in een basale uitstraling op de fles en op de kartonnen verpakkingen. Met veel informatie over de smaak, de inhoud. Wat er voor grondstoffen inzitten, etc.

Ruim 700 gasten waren in Reijmerstok bij de hopvelden om de oogst te volgen. En dat waren bijna allemaal horeca-ondernemers uit heel het land. Met ook de burgemeesters uit Gulpen- Wittem en Eijsden-Margraten.

Het mooie nazomerweer zorgde voor de rest.

Foto’s: Luc Hommes 

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen