Le dîner des Jeunes Talents

Talentvol diner in Château St. Gerlach

Dinsdag 30 september 2014

Op zondag 12 oktober zal wegens groot succes wederom 'Le dîner des Jeunes Talents' worden georganiseerd. Het diner waar verschillende jonge talenten hun opwachting maken is een initiatief van Opera Zuid, Prinses Christina Concours en Château St. Gerlach om jonge talenten een podium te geven. Onder andere getalenteerde zangers van Opera Zuid, musici van het Prinses Christina Concours en gastheren en koks van Château St. Gerlach laten u tijdens het verrassende viergangendiner kennismaken met de ‘professionals’ van de toekomst.

De ontvangst vindt plaats onder het genot van een aperitief en amuse in de Philibertzaal van Château St. Gerlach. Waarna u wordt meegenomen in een wereld vol culturele en culinaire verrassingen. Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u terecht op de site van Château St. Gerlach. Reserveren is noodzakelijk.