Genker Plantencentrum opnieuw beste van België

Gouden Award op de Garden Centre Awards

Woensdag 24 september 2014

Op de vakbeurs Green Expo in Flanders Expo in Gent is het Genker Plantencentrum uitgeroepen tot het beste tuincentrum van ons land. De zaakvoerder Bart Hiemeleers kreeg de Gouden Award op de Garden Centre Awards, die werd uitgereikt door de Belgische Tuincentra Vereniging.

Genker Plantencentrum-

Genker Plantencentrum loopt opmerkelijk voor de tweede keer op rij met de hoofdprijs weg. Bij de vorige editie in 2012 was de beoordeling door de ‘mystery shopper’ ook het beste voor de Limburgse onderneming. Aspecten als kwaliteit en presentatie van de tuinproducten, de klantenbelevenis en klantvriendelijkheid, de communicatie met de klant, innovatie en duurzaamheid werden daarbij onderzocht.

De zilveren en bronzen award gingen naar centra in Maldegem en Stambruges.

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen