CityLiv 2014 een groot succes in Heerlen

Dinsdag 23 september 2014

Kunst in de binnenstad van Heerlen, gemaakt van oude deuren, hergebruikte rolluiken of afgedankte wasknijpers. Dat maakte CityLiv dit jaar mogelijk. Van 29 augustus tot en met 7 september 2014 waren  op maar liefst 6 locaties kunstinstallaties van 5 nationale én internationale ontwerpers te bewonderen, allemaal gemaakt met hergebruikte materialen. Deze bijzondere eye-catchers bleven ook het publiek niet onopgemerkt, want CityLiv 2014 bleek een daverend succes!
 
De dagelijkse CityLiv Walk, een wandeling langs alle kunstwerken onder leiding van organisator en architect Erol Oztan, trok veel nieuwsgierige bezoekers.  
De organisatie van CityLiv was dit jaar aangenaam verrast door de enorme positieve en enthousiaste reacties op de kunstwerken. Er werd getracht meer aandacht te genereren voor duurzaamheid en hergebruik en dat is zeker gelukt.