5, 6 en 7 september vond Bruis Festival plaats

lokale horeca ondernemers onder leiding van Meesterkok Hans van de Wolde zorgden voor mooie Limburgse gerechten en speciale drankjes

Vrijdag 19 september 2014


5, 6 en 7 september vond het jaarlijkse gratis festival Bruis plaats op het sportterrein van de Tapijnkazerne. Voor het eerst duurde het festival drie in plaats van twee dagen.

Een samenwerking met de Universiteit Maastricht maakte dit mogelijk; de School of Business and Economics werd 30 jaar en deed een duit in het zakje om niet alelen de studenten en het personeel, maar heel Maastricht en omstreken gratis mee feest te kunnen laten vieren op vrijdag 5 september. 

Voor Bruis vormen goede muziek, een positieve sfeer en een gezellige locatie dé ingrediënten voor een geweldig festival. Lekker eten en drinken mogen daarbij niet ontbreken. Ook dit jaar hebben de lokale horeca ondernemers onder leiding van Meesterkok Hans van de Wolde (zie foto) weer voor mooie Limburgse gerechten en speciale drankjes gezorgd. 

 Hans Van De Wolde
Hans van Wolde (Beluga)