Speciale lunch in restaurant Valuas

met de mooiste gerechten uit de keuken en bijzondere wijnen

Dinsdag 26 augustus 2014


In restaurant Valuas in Venlo waren we bij een speciale lunch voor genodigden met niet alleen de mooiste gerechten uit de keuken, maar ook heel bijzondere wijnen.

We proefden onder meer een terrine van aardappel, ganzenborst en zomertruffel, kippenlevertjes, appel, cantharellen en eendenlever. En wijnproducent Raül Bobet was speciaal uit Spanje overgevlogen om een aantal uitstekende biologische wijnen te laten proeven, die door wijngoeroe Parker met 95 punten en meer beoordeeld worden, zoals een prachtige Priorat Seleccio Especial waarvan er jaarlijks maar een 50-tal aan Nederland geleverd worden. De lunch werd geopend af afgesloten met Maily champagne, een heerlijke wijn met bubbels. 

 

 Foto's Frits Widdershoven