Thiessen Wijnkoopers Maastricht

Oudste wijnhuis van Nederland en tegelijkertijd eigentijds, veelzijdig wijnbedrijf.

Donderdag 14 augustus 2014


Oudste wijnhuis van Nederland (1717!) en tegelijkertijd eigentijds, veelzijdig wijnbedrijf. Bij Thiessen Wijnkoopers Maastricht vind je een fantastisch wijnassortiment.

Mooie klassiekers, spannende nieuwkomers en zeer exclusieve wijnen. Maar liefst honderdduizend flessen liggen in de historische stadskelders opgeslagen, alleen van de allerbeste, veelbekroonde, kwaliteit. Ook unieke wijn die je nergens anders vindt. De koele ondergrondse gewelven zijn perfect voor wijnrijping op fust en fles. Wijnen die en vrac uit Frankrijk komen, worden hier opgevoed en gebotteld.

De kelders hebben nóg een prettige functie: het geklimatiseerde deel is een fantastische plek voor evenementen. Er wordt veelvuldig geproefd, gefeest en gedineerd tussen de oude fusten. De mogelijkheden zijn legio: huwelijken, vergaderingen, presentaties, diners en feesten tot 250 personen. Al dan niet in combinatie met een wijnproeverij en rondleiding. De sprookjesachtige gewelven, Orangerie, stadstuin en proeflokalen ademen sfeer en elegantie.

Gastronomische kwaliteit is altijd verzekerd, want er wordt uitsluitend met topchefs gewerkt. Bij Thiessen Wijnkoopers kun je dus veel meer dan een flesje wijn kopen. Het is een uniek wijnhuis en een prachtige evenementenlocatie hartje Maastricht, waar voor iedereen wat te beleven is.

 

Kijk voor meer informatie op www.thiessen.nl