Preuvenemeet

Donderdag 28 augustus van 15.00 tot 18.00!

Dinsdag 19 augustus 2014

Op donderdag 28 augustus van 15.00 tot 18.00 vind het nieuwe netwerkevenement Preuvenemeet, een initiatief van ’t Struyskommitee, plaats.

Deze middag biedt voor u een mogelijkheid om bestaande relaties te ontvangen en om nieuwe relaties te ontmoeten in een Bourgondische setting. Tijdens deze besloten middag kunt u genieten van exclusieve gerechten en dranken. Speciaal voor deze middag wordt ‘t Preuvenemint ingedeeld in vier kwadranten met elk hun eigen invulling, verzorgd door de restaurateurs in het betreffende gebied.

Preuvenemint


Het Preuvenemeet is een besloten evenement, alleen toegankelijk voor gasten met een geldig PreuveneMeet-bewijs. Voor € 79,- p.p. ontvangt u een Preuvenebeukske en 15 Preuvenelappen/drankbonnen. Middels het Preuvenebeukske ontvangt u een gerecht bij iedere restaurateur in het kwadrant van uw keuze. De 15 Preuvenelappen/drankbonnen kunt u besteden tijdens deze middag, maar ook gedurende het hele Preuvenemint. De Preuvenelappen zijn inwisselbaar bij elke restaurateur of bij een van de drankbuffetten. Het gehele plein is voor u dan ook toegankelijk gedurende de hele middag.

Kaarten kunt u bestellen via onze website www.preuvenemint.nl/preuvenemeet.