Kunstuitleen Maastricht

aan de sfeervolle Rechtstraat in het trendy Wyck

Vrijdag 8 augustus 2014


 

Kunstuitleen Maastricht, aan de sfeervolle Rechtstraat in het trendy Wyck, biedt een ruime collectie hedendaagse kunst. In de galerie en kunstuitleen vindt u werken in diverse stijlen, technieken en formaten. De kunstwerken van internationale kunstenaars als Christo, Ripollés, Panamarenko, Corneille, Penck en Casper Faassen haalt u tegen uiterst flexibele voorwaarden in huis.

Heeft u een werk gekozen en wilt u eerst bekijken of het helemaal in uw huis past, dan kunt u beginnen met de huur en spaarformule. Bent u helemaal zeker van uw keuze, dan stapt u over op kopen in tien renteloze termijnen. Kortom, de ideale manier om kunst aan te schaffen.

Bekijk de collectie alvast op www.kunstuitleenmaastricht.nl