Fête du Fromage

Op 30 en 31 augustus vinden voor de 35e keer de Kaasfeesten plaats.

Vrijdag 22 augustus 2014

Op 30 en 31 augustus vinden voor de 35e keer de Kaasfeesten plaats bij het kasteel van Harzé in Aywaille (provincie Luik).


Kazen1

Kaasboeren, zowel grote, bekende producenten, maar ook kleine ambachters laten je proeven van het beste uit België, goed voor ruim 250 verschillende variëteiten van 30 deelnemers. Het hele weekend wordt geanimeerd door de bekende radiopresentator Michel Vincent van VivaCité (RTBF). Naast intronisaties in de diverse ordes en confréries, zijn er optredens , is er animatie, kortom, een aanrader. En om het helemaal af te maken loopt er op 6 en 7 september in het Parc d' Avroy te Luik het toeristisch evenement 'Retrouvailles' waar iedereen de kazen van de 17 laureaten, die verkozen werden via een wedstrijd, gratis en voor niets mogen proeven.

Voor meer info: www.fetedufromage.be

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!