Distributiecentrum Michael Kors naar Venlo

hoogstwaarschijnlijk naar Trade Poort Noord

Donderdag 14 augustus 2014

De wereldberoemde ontwerper Michael Kors wil een groot Europees distributiecentrum bouwen in Venlo.

Michael Kors 1

Het distributiecentrum moet in 2016 in gebruik worden genomen. Vanuit Venlo wordt dan de distributie van kleren, schoeisel en sieraden door heel Europa geregeld. De verwachting is dat het 200 tot 250 banen oplevert.

De Amerikaanse Michael Kors is een wereldberoemde ontwerper. Hij ontwerpt kleding voor mannen en vrouwen, maar ook schoenen, handtassen, horloges en accessoires. Verder heeft hij een eigen parfumlijn.

Michael Kors wil de ontwerper flink uitbreiden op de Europese markt en is dat de reden voor het nieuwe distributiecentrum. Het komt hoogstwaarschijnlijk op industrieterrein Trade Port Noord in Venlo. 

De spullen van de ontwerper worden nu in Europa verspreid door TNT Fashion, vanuit Oldenzaal. Zij zeggen niet op de hoogte te zijn van een distributiecentrum van Michael Kors in Venlo.

Michael Kors heeft winkels in onder meer het outletcentrum in Roermond en Maasmechelen.