Bram Moszkowicz laat Katja Römer-Schuurman zijn Maastricht zien

voor het nieuwe zomerprogramma 'Ik neem je mee'

Vrijdag 1 augustus 2014


Voor het nieuwe zomerprogramma van de KRO-NCRV: ‘Ik neem je mee’, gaan verschillende presentatoren op minivakantie in eigen land, samen met bekende Nederlanders die hen meenemen naar de meest mooie, bijzondere of gekke plekken van hun geboortestreek. Welke bijzondere locaties laten ze zien en welke Nederlandse hotspots kunnen ze niet laten liggen?

In dit geval ging Katja Römer-Schuurman mee met Bram Moszkowicz naar zijn Maastricht. Zo kwamen ze o.a. langs bij Sportschool Zenden. Waar beiden elkaar uitdaagden voor een schermwedstrijd. De broers Zenden hielden een oogje in het zeil.

De gehele uitzending is 8 augustus te zien op Nederland 1 om 19u00  

 

Bij deze reeds enkele foto’s van hun gezamenlijk bezoek aan Maastricht.

 

Foto’s; Frits Widdershoven 

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen