Boulet a la Liégeoise avec pommes frites

van Bouchon d'en Face

Vrijdag 29 augustus 2014

Maastricht, een stukje buitenland in Nederland en gastronomische hoofdstad. Met voor elke smaak een gelegenheid. Dat geldt zeker voor de restaurants aangesloten bij Les Tables.

Les Tables verrast u elke keer opnieuw. In inrichting en aankleding. In gerechten en bediening. De restaurants in het culinaire hart van Maastricht presenteren u elk hun eigen keuken en ambiance. Van culinair genieten bij een kasteeldomein of in een historische kerk, van op en top Maastrichts tot gerechten van ver over de grens, van eetcafé tot haute cuisine keuken. Elke patron heeft zijn eigen stijl. Altijd is er culinair vakmanschap, gecombineerd met een passie voor koken en gastronomie.

Hoe divers de restaurants van Les Tables ook zijn, één ding hebben ze gemeen: het zijn de restaurants waar de Maastrichtenaar zelf graag gaat eten. Omdat hij weet wat hij kan verwachten: gastvrijheid, streekproducten en eerlijk eten.

Les Tables: eat where the locals meet!

 

Foto 5

 

 

Kom dit weekend naar het Preuvenemint en proef daar de heerlijke Boulet a la Liégeoise avec pommes frites van Bouchon d'Enface!