Rabobank Maastricht en omgeving

Een bank met een lokaal gezicht, die u en de regio kent

Auteur: Yael Hass
Vrijdag 11 juli 2014


RB Logo Cmyk Groot 300Dpivoluit

 

Welkom bij Rabobank Maastricht en Omstreken

U verwacht van een bank hoge kwaliteit en professionaliteit. U wilt een bank met een lokaal gezicht, die u en de regio kent. Dat is precies de bank die wij zijn, voor particulieren en ondernemers.

“Een financieel plan geeft je rust”
Roger Bozon en Gera Kim wonen op een markante plek in een historische hoeve in Maastricht, schurkend tegen de Belgische grens. Tot 2003 was Roger mede-eigenaar van een houthandel in de wijk Bosscherveld. Voor Roger en Gera was dat een moment om naar de toekomst te kijken en daarmee ook naar hun financiële planning. Ze hebben daarover gesproken met Jacqueline Jamin, senior accountmanager Private Banking van Rabobank Maastricht en Omstreken. “Samen met haar hebben we een financieel plan gemaakt. We hebben alles in kaart gebracht, op tafel gelegd wat onze wensen en doelen zijn en vervolgens de vraag gesteld wat daar voor nodig is”, aldus Roger. Jacqueline:” We kijken samen met de klant naar zijn persoonlijke financiële situatie. Wat zijn de wensen en doelen over een langere termijn bezien. Op basis daarvan adviseren we over passende mogelijkheden en oplossingen”.

“Ondernemen doe je 24 uur per dag”
Teun van Weerdhuizen is ondernemer geweest met verschillende Delifrance zaken in Nederland. “Succesvol ondernemen is dag en nacht met je zaak bezig zijn, goed om je heen kijken en goed zijn voor je personeel en klanten.” Zoals Teun tegen het ondernemerschap aan kijkt, zo verwacht hij ook dat een bank hem benadert. “De Rabobank was een bewuste keuze. Ook de positieve aanbevelingen van vrienden hielpen hierbij. Inmiddels zijn we een tevreden klant. Dat geldt zowel voor de beleggingsresultaten als voor de service en het persoonlijk contact. Een bank die er is als je haar nodig hebt.” John Heuts, beleggingsadviseur bij Rabobank Maastricht en Omstreken: “Wat wij belangrijk vinden is het persoonlijk contact. Omdat we lokaal aanwezig zijn, kunnen klanten altijd bij ons binnenlopen.”

Rabobank Maastricht en Omstreken
043-328 18 88
www.rabobankmaastricht.nl

Voor filmpjes gaat u naar: https://samensterker-rabobankmaastricht.nl/.